2008. október 29., szerda

Helene Hadsell

Helene Hadsell , született: Dél-Dakota, Aberdeen (1924-2010) amerikai előadó, bestseller írónő, a Nyerhetsz és a Két Valóság peremén című könyvek szerzője. Meglepően kevés konkrétum található róla, vélhetően azért, mert nem napjaink ismert figurája, illetve „csak” egy két könyves író. Pályafutása azonban nagyon is tartogat érdekességeket. 

Istenfélő katolikus családban nőtt fel. 6 évesen, 56 éves nagyapja haldoklásával kellett szembesülnie, egy dohos szobában. Első különleges élményét ekkor élte át, a nagymamája azt mondta neki, hogy minden embernek van angyala, s ha az ideje lejárt az elviszi a túlvilágra. Helene azonban a semmiből megjelenő emberek csoportját látta a haldokló körül, akik „egyik” nagypapáját elvitték és egy „másikat” ott hagytak…aki már több lélegzetet nem vett. 15 évesen komoly reumás láz gyötörte, el jutott egy olyan pontra ahol könyörtelenül szembenézett önnön mulandóságával. Mikor már Istent is arra kérte; vegye el életét, meglátogatta őt egy Hírnök aki elmondta neki, hogy meggyógyult és, hogy az élet tartogat még jó néhány meglepetést neki: „Minden léleknek célja van.” És igen, másnap teljesen egészséges volt.
„Nyerhetsz című könyvében elmeséli miként nyert meg minden pályázatot és sorsolást, amin csak részt vett. De nem csupán ő, hanem még a gyerekei is! Nyereményeik összértéke meghaladja az egymillió dollárt. Mi a titkuk? Őszintén elmondja könyvében, egyetlen részletet sem titkol el. Agykontroll tanfolyamot végzetteknek „kötelező olvasmány”, mert benne megtalálhatóak a sikeres programozás legjelentősebb titkai.” 
Két valóság peremén további megtörtént csodák sorát beszéli el. Hallhatunk a levitáció, láthatatlanná válás, pozitív gondolatok, szavak nélküli – táv kommunikáció, előző életek és a holtak látásának furcsaságairól. Rendkívül személyes vallomás, X aktákat is meghaladó esetek csokorba gyűjtése. 

Jose Silva-val, az agykontroll megteremtőjével, való megismerkedését is elmeséli és azt is, miként segítette őt a kezdeti időkben!

Paul Twitchell személye is előkerül, akit csak a „fantasztikus” jelzővel lehet igazán definiálni. 

Két írása nálunk kereskedelmi forgalomban kapható, nem csak papíron, hanem hangoskönyv formájában is. Személy szerint én mp3-ban hallgattam és fejezzük ki úgy, hogy „nem teljesen legális forrásból szerezve.” Tehát, akit érdekel Mrs. Hadsell, az előtt tárva-nyitva állnak azok a bizonyos nyilvános fórumok – is.


Delta Sciences
Van egy Delta Sciences nevű oldal, amit Helene Hadsell hozzátartozói üzemeltetnek. Itt megtudhatjuk, hogy Delta Science néven Helene 1986-ban alapított egy lelkigyakorlatok végzésére alkalmas központot, ahol a világ legkülönbözőbb pontjairól érkezett emberek - mint például Anglia, Svájc, Magyarország (!), Peru és és az USA minden államából fordultak meg.
Egy alkalommal még Trinidad nagykövete is élvezte a központ nyugalmát. Helene 86 évesen hunyt el, a könyvében megadott születési dátum alapján 2010-ben. Helene kérésére a fia, Dike foglalkozik a könyvei kiadásával, azok elérhetőségével.___________
Helene Hadsell-ről kevés irományt találtam: nincs semmi konkrét, se a Wikipédián, se a Google-on! Aki talál valami szükséges kiegészítő információt róla, annak megköszönném ha megosztaná! Köszönet…:D