2018. március 20., kedd

Szemrád Nándor

Szemrád Nándor 1967 január 31-én született Budapesten, magyar asztrológus, misztikus kutató, író, újságíró. Tőle származik az Irányítók kifejezés. A Baktay Ervin Asztrológiai Főiskola hallgatója volt a '90-es években. Könyvei: Szabadítsuk fel a Földet! (2006, Benyovszky Mátéval) Harc a Földért (2011).

"Felmerül a kérdés, érdemes-e írni olyan dolgokról, melyeket tapasztalataink nélkül tán mi is aggályokkal fogadnánk... segít-e ez máson? Először is leszögeznénk: sok embernek ez csak egy pozitív visszacsatolás, korábbi megérzéseikre, illetve olvasmányaikból levont következtetéseikre.E területen kevésbé jártas olvasóinkban kérdéseket szeretnénk idézni, gondolatokat indítani. Szemléleti horizontunk tágításán fáradozunk, de távol áll tőlünk mindenféle térítési vagy befolyásolási szándék." - hangzik el a Mentsük meg a Földet! c. könyv bevezetésében, amely többek közt olyan témákkal foglalkozik, mint az idegen lények, a Földet irányító hatalmak és az emberben rejtőző lehetőségek kiaknázása. 

Szemrád Nándor írásai 2017 óta a szemradnandor.blog.hu oldalon találhatóak meg. Az általa érintett témák számosságára tekintettel azok külön-külön bemutatására ezen a felületen nem vállalkozunk, viszont annál inkább bátorítunk mindenkit hogy végezze tovább a saját kutató munkáját. Ha segítséget, inspirációt talál esetleg épp a "Szabadítsuk fel a Földet!" oldalain akkor ez a bejegyzés nem volt hiábavaló. 

Szemrád mellett érdemes megemlíteni Tóth Bálintot, aki többször hivatkozik Szemrád-ra előadásaiban és több alkalommal kifejti kit tart "irányítók"  alatt. Tóth Bálint előadásairól szintén találhatóak felvételek a youtube-on, a jatekneve csatornán.

Természetesen mindként előadó kritizálható, követelhetőek tőlük bizonyítékok melyekkel alátámaszthatnánk állításaikat, de mind tudjuk hogy a kérdések lényege sokszor az, hogy további kérdéseket tudjunk feltenni. Természetesen a szkeptikusoknak válaszok és bizonyítékok is akadnak szép számmal pl. lásd az MKUltra projekt esetében.

Mindenki annyira ás le mélyen a nyúl üregében amennyire lehetőségei és kíváncsisága engedi, hogy a fentebb említett két előadó ezt mennyire tette meg azt mindenki saját maga döntse el. Egy biztos: - "több dolgok vannak földön és égen, Horatio, mintsem bölcselmetek Álmodni képes..." /Hamlet.

Források:
https://www.scribd.com/document/342353450/Szemrad-Nandor-Mentsuk-meg-a-Foldet-pdf http://jatekneve.blog.hu/