2014. április 8., kedd

Áprilisi video ajánló

Egedi Kovács Melinda
A védák kódjának feltörése

"Egedi-Kovács Melinda tizenöt éves kutatómunkájának eredménye, a Life Sutra™, a Védák titkait tárja fel a XXI. századi nyugati ember számára reális, és az élet minden területén praktikusan alkalmazható módon."
/Forrás: lifesutra.hu

Egedi Melinda egy bizonyosalkimista látásmódon keresztül közelít a nagybetűs kelet és india világához. Érdemes főleg azoknak végignézni az előadást, akik a divatos new age-ről rövid, de érthető képet szeretnének kapni. A "life-sutra módszerről", illetve védikus megközelítésről ismeret hiányában a szerkesztő nem tud  nyilatkozni (noha sejtése van ;)
Az azonban például bizonyosan kijelenthető, hogy a már megismert Gnózis könyvek borítójához felhasznált grafikákat a hölgy alkotta.  ->>> http://lifesutra.hu/bemutatkozas/galeria/egedi-kovacs-melinda-festmenyei/

 Enigmák / Ébredések
Az őserők titka

Nagyon nagy hiánypótló adásba kezdett bele Horváth Zoltán és Száraz György. A videó mindenkinek ajánlható, aki szeretné lassítani testének fizikai öregedését, egészségét megőrizni vagy épp helyreállítani.

Marcell Messing
Ébresztőhívás
Marcell Messing nagyszabású dolgokról beszél. Szót ejt arról, amiről sokan nem mernek, vagy inkább képtelenek megfogalmazni. Üzenetében bátorít minket, hogy szolgáljuk a Fényt.

"Fény és sötétség harca ez, és amiben éppen most vagyunk az a váltás időszaka. Hatalmas ébresztő energiahullám érkezik, és ezzel együtt megerősödik azon erők hatalma is, akik akadályozni kívánják az ember ébredését azért, hogy hatalmukat fenntartsák. 
A mi viselkedésünk a kulcs.  Fejlődésünk legkritikusabb időszaka ezt kéri tőlünk: figyeljünk befele, elmélkedjünk, meditáljunk és cselekedjünk erőszakmentesen! Ne pazaroljuk el energiánkat külső harcokra, és ne égessük el!"
"...Legelőször nekünk kell megváltoztatnunk (tisztítanunk) a bolygót szabad akaratunkból."


 Kozsdi Tamás
Avarok, Hunok, Magyarok
Kozsdi Tamás a hunság, magyarság és a Kárpát-medence múltját kutatja.  Páratlan lelkesedés és precizitás jellemzi az őstörténet feltárása, jobb megértése terén. Meglehet, hogy bizonyos meglátásaival, megközelítéseivel ezen blog szerzője nem feltétlen teljes mértékben ért egyet, azonban a csekély ellentétek eltörpülnek az Igazság keresésének fontossága mellett...

További link: