2012. január 3., kedd

A Maják Igazi Szavai

Nem igazán ástam bele magam a ma nagyon népszerű Maja jóslásokba, egyrészt mert azok túl sokrétűek, másrészt úgy érzem elég, ha az adott nép üzenetének a magját feltudom fogni. Főleg azután gondolkozok így, miután megtudtam, hogy 16 különféle -de együttesen működő- naptári rendszerük volt, és valójában a "világnak annyira nincs vége 2012-ben", hogy Maja jóslatok még száz és ezer évvel ez utánra is szólnak. Tehát változás zajlik, különféle ciklusok jönnek-mennek s mindeközben legjobb mint mindig amit tehetünk, hogy figyeljünk a lényegi üzenetekre:

"(...)Mi: a maják, az inkák, a maorik, a navajo-k, a sziúk, a tibetiek, a bennszülöttek és minden más ősi ember ugyanúgy tudja, hogy a csillagokról érkeztünk, és ugyanakkor a FöldAnyából születtünk.

          Az őseink azt mondják: Emlékezzetek! Spirituális lények vagytok fizikai testben. Fel kell ébrednetek most ráébredve arra a nagy bölcsességre, hogy mindennel és minden lénnyel kapcsolatban állunk, és a FöldAnyával, aki táplál minket!
          De ez a tudás nem akárhol van, hanem bennünk, egyenként mindannyiunkban. Lépj vele újra kapcsolatba, és kezd el ünnepelni az életet! Az idő elérkezett. És ezek a nagyanyáink és nagyapáink szavai. Mi mind EGYEK vagyunk. Most van az idő, mikor a bölcsek visszatérnek - és a bölcsek nem mások, mint mi magunk. A bölcsek mi vagyunk, te és én."

A teljes szöveg ITT és ITT olvasható.
A blog profiljától eltérően most elégedjünk meg ennyi kommentárral.
Ezúton Kívánok Boldog Új Évet is minden kedves ide tévedő vándornak!
Az Erő legyen veletek Úton a Csillagok közt! :-)