2013. június 15., szombat

Júniusi video ajánló


Anthony Paul Moo-Young, más néven: Mooji 

"Mooji egyenes ágú tanítványa Papaji advaita mesternek. Életében 1987-ben állt be nagy változás, amikor találkozott a keresztény misztikummal. Ekkor élte meg az Isteni belső állapotot, imán keresztül. Rövid időn belül radikálisan megváltozott a tudatosság szintje, olyannyira, hogy ismerősei szerint teljesen más személyiség lett. Ahogy ébredezett a spirituális tudatossága, mély belső átalakuláson ment keresztül. Úgy érezte egy fergeteges szél fúj keresztül az életén, mely arra ösztönzi, hogy adja meg magát teljes mértékben az Isteni Akaratnak. Nem sokkal később abbahagyta az oktatást és egészen egyszerű életet kezdett el élni, és megadta magát az Isteni Akaratnak, hadd nyilvánuljon meg spontán rajta keresztül. Végtelen béke lépett be lényébe, ami azóta is jelen van."


Lélek TeleVízió (?)
Örvendetes, hogy a Youtube csatornájukra mind több és több anyagot raknak fel. Komplett, vágatlan előadásokat. Személy szerint néhány szereplőjük, előadójuk kamera előtti jogosultságát megkérdőjelezem, másokkal egész egyszerűen nem foglalkozok, megint másokra nincs időm nekem sem.

Azonban ezen pár sor erejéig kitérek rájuk mégis.: pl. a minap nyilatkozott előadásán Matek Kamill, miszerint örül annak, hogy a lélek tv bemutatta valamelyik prezentációját, azonban a felvételt a kulcspontokon cenzúrázták. Értsd: a szerkesztőségek a nekik nem tetsző dolgot kiszabhatják, amely így nem teljességében kerül nagyközönség elé. Ez természetesen nem csak a Lélek tvre vonatkozik, legalább minimálisan tudatában kell lennünk, hogy ez a legtöbb helyen, még ahol profit sincs ott is: bevett gyakorlat. Tehát ennyit a videó közlés szentségéről, aki részletesebben akar hallani valamiről, annak tényleg ajánlott a mai korban is felkeresni a forrást. Ugyanis pusztán egy szép gémeskútról készült fotótól még nem telik meg a korsónk. És természetesen kérdezzünk, kérdezzünk, ne fogadjunk el semmit aminek az igazságát mi magunk nem teszteltük le! Mindig vizsgáljuk meg rendesen, hogy ki a médium, milyen közlést ad és kezdjünk e egyáltalán valamit a kapott információval?

szerk (2018 05. 06..: az oldal jelenelg a Lélek Magazin nevet használja és a következő URL-n elérhető:
https://www.youtube.com/channel/UCbni4sloWYgQdQKBZKB_ibg/featured